Belgias võistelnud Noot ja Lamp tulemustega rahule ei jäänud

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andi Noot.
Andi Noot. Foto: Tairo Lutter

Andi Noot ja Allar Lamp võistlesid möödunud nädalavahetusel Belgias Oordegemis rahvusvahelisel kergejõustikuvõistlusel 1500 meetri distantsil, kus mõlemad said oma jooksus 11. koha.

Kolmandas jooksus startinud Noot sai 11. koha ajaga 3.46,61. Jooksu võitis hollandlane Richard Douma 3.39,73-ga. «Lihtsalt halb päev, olin väga nõrk, juba 600 enne lõppu tundus, et suren maha. Tuim jooks, ei särtsu ega midagi. Väga piinlik,» ütles Noot Jooksuportaalile.

Teises jooksus kaasa teinud Allar Lamp sai samuti oma jooksus 11. koha ajaga 3.48,90. Jooksu võitis prantslane Kevin Benallou 3.43,84-ga. «Olin kehvavõitu. Viimane ring kujunes väga «mürgiseks», jalad olid piimhapet täis ja üldse kohe ei liikunud. Viimased 100 meetrit osutus nagu luupainajaks, tahaks kiiresti joosta, aga jalad lihtsalt ei liigu. Vahel on ka selliseid jookse, mis siin ikka. Ega elu sellepärast seisma ei jää. Tuleb tööd edasi teha,» lausus Lamp Jooksuportaalile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles