Pahane Robert Harting: venelased üritavad meid petta (1)

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Harting.
Robert Harting. Foto: SCANPIX

Saksamaa kettaheitja Robert Hartingule ei meeldi Venemaa sportlaste ja ametnike retoorika, kus väidetakse, et Venemaal on küll dopinguprobleem, aga mujal tarvitatakse keelatud aineid sama palju.
 

Eile väitis Venemaa teivashüppestaar Jelena Isinbajeva, et näiteks USA, Suurbritannia, Keenia ja Saksamaa sportlased kasutavad kogu aeg dopingut ning see ajas Hartingul kopsu üle maksa.

«On selge, et Venemaa sportlased üritavad meiega manipuleerida ja kõiki petta. Asjaolu, et nad kasutavad retoorikat «aga teised teevad ju ka», näitab nende olemust ja mõned jäävad neid isegi uskuma,» rääkis Harting Saksa telekanalile Sport1.

«On palju riike, kus anti-dopingu süsteem töötab korralikult. Sportlased annavad oma reisidest teada, kasutavad pärisnimesid, oskavad inglise keelt ja ei hakka dopinguküttidega vaidlema,» lisas 2012. aastal Londonis olümpiavõitjaks kroonitud Harting.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles