Eesti meistrivõistluste avaetapp toob starti ka Tanel Leoki

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MX2 klassi start 2015. aasta viimasel Addinol motokrossi Eesti meistrivõistluste etapil.
MX2 klassi start 2015. aasta viimasel Addinol motokrossi Eesti meistrivõistluste etapil. Foto: MX Mania

Motokrossi Eesti meistrivõistlused algavad sellel nädalavahetusel Karski-Nuias Ainja krossirajal Tanel Leoki ja teiste tippsõitjate osavõtul.

Laupäev kuulub sooloklassidele. Eesti meistrivõistluste arvestuses on kavas seitse masinaklassi: 50cc, 65cc, 85cc, MX2, MX2Jun, MX1, Mini MX, MX V (Veteran). Lisaks Eesti meistrivõistluste klassidele sõidavad Eesti karikavõistluste punktidele MX Hobi ja Mini MX Hobi klasside sõitjad.

MX1 ja MX2 klassis on kohal kogu Eesti paremik alates Tanel Leokist, Gert Krestinovist ja Karel Kutsarist. Eemale jäävad vaid MM-etapil osalevad Priit Rätsep, Harri Kullas ja Hardi Roosiorg. Vigastuse tõttu ei saa tiitlile heidelda Indrek Mägi.

Tuletame siinkohal meelde MX1 ja MX2 klasside eelmise aasta esikolmikud hooaja kokkuvõttes.

MX1 EMV 2015 esikolmik

1. Gert Krestinov

2. Priit Rätsep

3. Tanel Leok

MX2 EMV 2015 esikolmik

1. Karel Kutsar

2. Aleksei Vinogradov

3. Claudius Roosma

Pühapäev kuulub külgvankritele ja Quadidele. Eesti meistrivõistluste punktidele hakkavad sõitma K/V, Q50, Q100, Q200, Quad Open. Eesti karikavõistluste arvestuses tulevad rajale Quad Amatöör, Quad Hobi, Quad Veteran, Q250, K/V, K/V Veteran, K/V Hobi klasside sõitjad.

Külgvankritel on starti tulemas kogu eelmise hooaja esikolmik, tõsi, koosseisudes on toimunud muudatusi. Ka Quadidel on kogu Eesti paremik stardis. Tiitlit asub kaitsma Pärnu motoklubi sõitja Kevin Saar.

KV EMV 2015 esikolmik

1. Kert Varik - Haralds Kurpnieks

2. Riku Kunnas - Lari Kunnas (FIN)

3. Gert Gordejev - Maarek Miil

Quad Open EMV 2015 esikolmik

1. Kevin Saar

2. Martin Filatov

3. Raivi Sootee (LAT)

Auhinnafond võistlejatele on 4200 eurot.

Uuel hooajal pöörame ka publikule palju tähelepanu. Eesti meistrivõistluste sarjas on uus puhveti kontseptsioon, maitsvat ja tervislikku toitu pakutakse juba alates hommikust, mil võistluspaigas algab registreerimine.

Piletid võistlusele on müügis Piletilevis ja kohapeal. Ühepäeva pilet 10 ja kaks päeva 15 eurot. Kuni 7-aastased saavad sisse tasuta.

Võistluste avamine kell 11 ja esimene start kell 11.30. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles