Oleg Tinkov: Katjuša ja BMC panevad peatselt poe kinni

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Tinkov
Oleg Tinkov Foto: SCANPIX

Pärast tänavust hooaega suurest rattaspordist taanduv Tinkoff-Saxo rattameeskonna boss Oleg Tinkov sõnas Taani telekanalile antud intervjuus, et tõenäoliselt on ka Katjuša ja BMC päevad loetud.

Tinkoffi meeskond on suure tõenäosusega järgmisest hooajast ajalugu. Praegu käib meeskonna mänedžeril Stefano Feltrinil tihe töö uute sponsorite leidmisel. Samuti on suurtest meeskondadest teatanud loobumisest IAM Cycling meeskond. 

Tikovi sõnul on vaid aja küsimus, mil Rein Taaramäe meeskond Katjuša ning BMC sama teed lähevad. «Rattamaailma ärimudel on vale. Tiimid kukuvad üksteise järel kokku ning olen kindel, et peagi on Katjuša ja BMC kord,» rääkis Tinkov.

«Spordiala on suures kriisis ning kui ASO (Prantsusmaa velotuuri korraldaja) ei ole nõus tiimidega teleõigusi jagama, nagu tehakse seda vormel-1 sarjas, siis asjad ei muutu kunagi. Meil ajavad skandaalid skandaale taga ning kõik kukub järjest kokku. Mina sellel spordil sellise mudeliga tulevikku ei näe.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles