Rocki ootab aasta esimene tõsine proovikivi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodus kaotas TÜ/Rock Riia VEF-ile 77:85. Homme selgub, kuidas läheb võõrsil. (pildil Rain Veideman).
Kodus kaotas TÜ/Rock Riia VEF-ile 77:85. Homme selgub, kuidas läheb võõrsil. (pildil Rain Veideman). Foto: Margus Ansu / Postimees

Aasta algus on TÜ/Rocki korvpallimeeskonnal kulgenud suurepäraselt. Venemaale siirdunud Janar Taltsita on Balti liigas võidetud nii Perlast kui TTÜd ja koduliigas lausa üle sõidetud Võru ja Valga meeskondadest.

Homme seisab ees esimene tõsisem pähkel. Kell 18.20 kohtub TÜ/Rock võõrsil Riia VEFiga.

Arvestades eelmisel nädalal Kalev/Cramo 40 punktilist kaotust lätlastele, on Rockil kindlasti palju mõtlemisainet. Viimati kohtus Rock VEFiga novembris, kui Tartus peetud kohtumise võitis VEF 85:77.

«Esimesed mängud on kõik olnud sellised, kus meie oleme favoriidid olnud ja kui me poleks võitnud, oleks see halb näitaja olnud,» nentis Rocki peatreener Indrek Visnapuu. «Nüüd tulevad kolm proovikivi – VEF ja Valmiera väljas ja Rudupis kodus – need kolm mängu annavad kindlasti selgema pildi, kuidas me oma muutustega hakkama oleme saanud.»

Visnapuu sõnul ei näita Cramo 40-punktiline kaotus VTB liigas VEFi selget üleolekut. «Meie eesmärk on minna võitlusesse ja sealt võiduga väljuda. Raske see ülesanne on, aga mitte võimatu.»

Võiduprotsendi järgi on VEF hetkel Balti liiga tabeli liider.

«Kindlasti tahavad nad oma liidripositsiooni kindlustada, selleks on neil kõik võimalused olemas,» ütles Visnapuu, «meie ülesanne on üritada teha kõik selles, et me Riiast võiduga tagasi tuleks.»

Lätlaste punktiliider on jõuline keskmängija  Artsiom Parahouski, kes on sel hooajal toonud keskmiselt 15 punkti mängust.

Kohtumine tuleb äärmiselt põnev, mängust teeb ülekande ka Viasat Sport Baltic, kohtumise statistikat saab jälgida Balti liiga kodulehelt www.bbl.net.

Rock sõidab Lätti 11 mehega, Kristjan Evart ja Joonas Järveläinen jäävad koju esiliigat mängima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles