Eesti madalama liiga jalgpallilahing lõppes ränga õnnetusega

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Navi võistkond (punastes särkides) ei kaotanud eile mitte ainult mängu Otepääle seisuga 2:3, vaid lisaks jäädi pikaks ajaks ilma ka ühest mängijast.
Navi võistkond (punastes särkides) ei kaotanud eile mitte ainult mängu Otepääle seisuga 2:3, vaid lisaks jäädi pikaks ajaks ilma ka ühest mängijast. Foto: FC Otepää

JALGPALL. Pühapäeva õhtupoolikul peetud madalama liiga jalgpallimäng FC Otepää ja Navi Vutiseltsi vahel pakkus lisaks viiele väravale ka omajagu traagikat – nimelt viidi üks Navi mängumees matšilt ära kiirabiga ja tänaseks on selgunud, et mehel on kaelaluulüli murd. Juhtumiga seotud asjaosaliste seletused lähevad lahku, kuid esmase hinnangu järgi paistab olevat võimatu selles kedagi süüdistada, tegu on lihtsalt äärmiselt õnnetu lõpuga rumala juhtumiga.

FC Otepää võõrustas kaks päeva tagasi Tehvandi staadionil Navi võistkonda, kellega koos mängitakse III liiga lõunatsoonis ehk tugevuselt Eesti viiendas liigas. Avapoolaja lõpuks asusid võõrustajad küll juba 3:0 juhtima, kuid seisust rohkem pakkus kõneainet intsident Otepää ridades mängiva Raul Lehismetsa ja Navi kaitsja Arli Maala vahel.

«Navi mängija kaotas palli üle kontrolli ja kukkus maha nii, et pall jäi tema selja taha,» kirjeldas Lehismets olukorda. «Mina läksin palli hankima ja püsti tulemise hetkel jooksis ta mulle kuidagi õnnetult peaga kõhtu. Ilmselt jäi ta kael lihtsalt väga halvasti selles olukorras sinna vahele, aga tegemist oli mänguolukorraga ja kindlasti ei löönud ma teda meelega käe või küünarnukiga.» Juhtum jäi täpselt niimoodi ka videopildile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles