Video: autsaideri seisusesse määratud Pittsburgh on tiitlist vaid ühe võidu kaugusel

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eric Fehr (vasakul) on saadab litri San Jose Sharks väravavahi Martin Jonesi valvatavasse puuri ja vormistab lõppseisu 3:1.
Eric Fehr (vasakul) on saadab litri San Jose Sharks väravavahi Martin Jonesi valvatavasse puuri ja vormistab lõppseisu 3:1. Foto: SCANPIX

Jäähokiliigas NHL alistas Pittsburgh Penguins finaalseeria neljandas mängus võõrsil 3:1 San Jose Sharksi. Finaalseeria eel peeti San Jose meeskonda selgeks soosikuks, kuid nüüd on Pittsburgh tiitlist vaid ühe võidu kaugusel.

Võitjate ridades tegid skoori Ian Cole, Jevgeni Malkin ning Eric Fehr. San Jose ainsa tabamuse eest hoolitses Melker Karlsson.

Kui Pittsburgh suudab viiendas mängus koduväljakul võidutseda, siis tõstetakse ajaloos esmakordselt võidukarika pea kohale koduväljakul. Senised Stanley Cupi triumfid 1991., 1992. ja 2009. aastal on tulnud võõral väljakul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles