Video: vali jalgpalli meistriliiga maikuu ilusaim värav

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju ja FC Flora kohtumine. Richard Alandi väravat ohustab Ats Purje.
Nõmme Kalju ja FC Flora kohtumine. Richard Alandi väravat ohustab Ats Purje. Foto: Erik Prozes

Eesti Jalgpalli Liit ja Postimees valivad lugejahääletuse abiga ka 2016. aastal Eesti meistriliigas löödud kauneima värava. Märtsist novembrini selgitatakse igas kuus välja võitja, kes pääseb finaali. Nii selguvad kaheksa finalisti, lisaks saavad finaali ka kaks parimat teist kohta. Premium liiga hooaja ilusaima värava autor saab EJLilt ja Postimehelt auhinna 22. novembril Estonia kontserdisaalis toimuval hooajalõpu galal.

Seni on auhinnalauas puhta töö teinud Tartu Tammeka mehed, sest märtsi ilusaimaks tabamuseks valiti tartlaste ääreründaja Rasmus Tautsi efektne kauglöök hooaja avamängus Narva Transi vastu, mis kogus 57% häältest. Aprilli ilusaimaks väravaks peeti aga Kristjan Tiiriku karistuslööki Sillamäe Kalevi vastu, mille poolt hääletas 40,1% vastajatest.

2014. aastal võitis aasta parima värava auhinna Tartu Tammeka mängumehe Kristjan Tiiriku tabamus ning aasta hiljem võidutses taas Tammeka mängija, sedapuhku Rauno Tutk. Mullu valisid lugejad aasta ilusaimaks tabamuseks Viljandi Tuleviku mängija Raido Romani efektse kauglöögi, mis jõudis muuhulgas ka paljudesse ülemaailmselt mainekatesse jalgpalliportaalidesse.

Maikuu parima värava kandidaadid:

A - Viktor Plotnikov (Narva Trans)

B - Aleksandr Volodin (Tallinna Infonet)

C - Anton Mirantšuk (Tallinna Levadia)

D - Karl Mööl (Nõmme Kalju)

E - Artjom Škinjov (Narva Trans)

Hääletus on avatud kuni pühapäeva, 12. juuni südaööni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles