Kuulsused asuvad kandma Muhammad Ali kirstu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennox Lewis (vasakul) ja Muhammad Ali.
Lennox Lewis (vasakul) ja Muhammad Ali. Foto: SCANPIX

Eelmisel nädalal lahkus meie seast läbi aegade parimaks poksijaks peetav Muhammad Ali. Sel reedel maetakse Ali tema sünnilinna Louisville’i.

Juba eelnevalt on ennustatud, et Ali matustest tuleb läbi aegade üks suuremaid telesündmusi. Nüüdseks on hakanud matuste kohta avalikkuse ette tulema veelgi enam detaile, kirjutab Sportsmail.

Viimati selgus, et Ali kirstu kannavad matustel teiste seas Suurbritannia poksiikoon Lennox Lewis ning USA näitleja Will Smith, kes mängis Alid 2001. aastal linastunud filmis.

32 aastat Parkinsoni tõvega heidelnud Ali suri perekonna teatel septilise šoki tagajärjel. Ali kodulinnas on lipud alates tema surmateatest pooles mastis. Mälestusteenistus algab reedel Eesti aja järgi kell 21.00, kõnedega astuvad teiste seas üles endine USA president Bill Clinton, näitleja Billy Crystal ja tunnustatud spordiajakirjanik Bryant Gumbel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles