Portugali kuningas ja hulk ettureid, Eesti koondis nende seas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo õlul on kogu Portugali lootused, väravaid oodatakse temalt ka Eesti vastu.
Cristiano Ronaldo õlul on kogu Portugali lootused, väravaid oodatakse temalt ka Eesti vastu. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondis ei kohtu tänaõhtusel maavõistlusel mitte Portugali, vaid ainult Cristiano Ronaldoga. Vähemalt selline mulje võib Lissabonis jääda – juba lennujaamas põrnitseb reklaamplakatilt saabuvaid eestlasi altkulmu Ronaldo, pressikonverentsil uuritakse eestlastelt peaasjalikult Ronaldo peatamise kohta, ka Portugali treeningul on kõik kaamerad ja objektiivid suunatud Ronaldole...

Eesti peatreener Magnus Pehrsson ei lasknud end Ronaldo-teemast enne mängu üleliia kõigutada. «Treenerina pole ma selle murega üksi, see on võtmeküsimus, kui mängid Portugali või tema klubi vastu. Teda tuleb väga tihedalt katta ja tal tekib niikuinii võimalusi, sest ta on nii hea mängija ja Portugal hea meeskond, aga püüame need võimalused miinimumini viia. Ma ei tea, kas ta on maailma parim, ma ei võrdle mängijaid nii, aga ta on kindlasti väga hea mängija,» sõnas Pehrsson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles