Video: uskumatud 0,9 sekundit aitasid Kanguri eksklubil ellu jääda

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ioannis Bourousis.
Ioannis Bourousis. Foto: JOHN MACDOUGALL/AFP

Hispaania korvpalli meistriliiga poolfinaalis pidasid vägeva kohtumise Kristjan Kanguri eksklubi Vitoria Laboral Kutxa ja Barcelona. Lisaajal jäi 89:83 peale Vitoria, kes vähendas kolme võiduni peetavas seerias kaotusseisu 1:2 peale.

Kõige märkimisväärsemad sündmused toimusid aga normaalaja lõpus. Seisul 71:74 tabas Vitoria lätlasest äär Davis Bertans 13 sekundit enne lõppu kolmepunktiviske, kuid Barcelona mängujuht Tomaš Satoransky viis külalised 0,9 sekundit enne lõppu taas ette.

Vitoria pidi palli mängu panema enda otsajoone tagant, aga Ungari koondislase Adam Hanga tugev ja täpne sööt leidis korvi alt Ioannis Bourousise, kes palli koos lõpusireeniga korvi saatis. Lisaajal enam Barcelonast Vitoriale vastast polnud,

Bourousise hiilgemäng päädis 32 punkti ja 10 lauapalliga, sealhulgas tabas Kreeka vägilane kuus kaugviset. Mike James lisas 17 punkti, Davis Bertansi arvele jäi kaheksa silma. Barcelona resultatiivseim oli 19 punktiga Satoransky. Teises poolfinaalis juhib Madridi Real 2:1 Valencia vastu.

Mängu videokokkuvõtte ja Bourousise viimase sekundi korv:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles