Ibrahimovic kritiseeris Prantsusmaa presidenti

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic Foto: SCANPIX

Rootsi jalgpallistaar Zlatan Ibrahimovic kritiseeris Prantsusmaa maksupoliitikat ning sõnas, et on riigi heaks teinud rohkem kui nende president François Hollande. 

«Kas te teate, kui palju mu rahast kulub maksudeks?» küsis Ibrahimovic teda intervjueerinud ajakirjanikult. Le Monde' ajakirjanik vastas selle peale, et kõrget palka teenivatel inimestel on Prantsusmaal maksuprotsent 75. «Tore, aga kas olete selles kindel,» jätkas rootslane.

«Võin teile kinnitada, et teen oma tuludeklaratsiooni ise. Olen seda riiki aidanud väga palju. Mis tüüpi president Hollande? Ma olen Prantsusmaa heaks teinud rohkem kui tema.»

Ibrahimovic rääkis intervjuus ka rahast konkreetsemalt. «Raha teeb paljud asjad lihtsamaks, kuid ei garanteeri õnne,» sõnas rootslane. Reporter mainis sellepeale, et 2015. aastal teenis Ibrahimovic umbes 20 miljonit eurot. «Ainult 20 miljonit? See oli mu esimese poolaasta palk.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles