Vene pole kindel, kas liitub suvel koondisega

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene (paremal).
Siim-Sander Vene (paremal). Foto: Tairo Lutter

Mõni päev tagasi Kaunase Žalgirise särgis kolmandat korda korvpalli Leedu meistriks kroonitud Siim-Sander Vene on tagasi kodumaal. Suure tõenäosusega otsib pikki aastaid Leedus pallinud mees tulevaks hooajaks endale uue koduklubi. Midagi kindlat ei osanud ta ütelda ka suvel Eesti koondises mängimise kohta. 

«Kõigepealt tuleb hakata ennast ravima. Jalg annab veel tunda ning probleem on ka hingamisteedega,» lausus Vene. «Viimased kolm või neli kuud olen olnud olukorras, kus mingil hetkel tõmbab hinge kinni. Leedus üritati selle põhjusi uurida, kuid selgust ei saadud. Nüüd tuleb Eestis arstide juurde minna.»

Tervisehädast vabanemise vajaduses pole kahtlust. Koondise suhtes teeb Venet aga ettevaatlikuks ka teadmine, et esmaspäeval lõppenud hooaeg kestis 11 kuud. Keha ja vaim vajavad seepeale pikemat puhkust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles