Ljungberg: Rootsi koondis ei koosne vaid Zlatanist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Freddie Ljungberg
Freddie Ljungberg Foto: SCANPIX

Rootsi jalgpallikoondise endise poolkaitsja Karl-Frederik «Freddie» Ljungbergi sõnul on nüüdses Rootsi meeskonnas mitmeid häid mängijaid, kes oma võimetelt ja oskustelt ei jää Zlatan Ibrahimovicile alla, kuid nad on jäänud tähelepanuta.

Rootsi koondise esimene kohtumine täna algavatel Euroopa jalgpallimeistrivõistlustel on 13. juunil Pariisis Stad de France’il, kus kohtutakse Iirimaaga, edastab The Local.

Rootsi on koos Iirimaa, Belgia ja Itaaliaga E alagrupis.

Arsenali ja West Hami endine mängija Ljungberg sõnas, et kui Ibrahimovic hakkab platsil ego näitama, on see Rootsi jaoks halb. Samas on staarmängija selja taga terve meeskond, kes teda «särada» aitab.

«Loomulikult sõltub Zlatani mängust palju, kuid on veel teisi mängijaid, kes teevad ära musta töö, et Zlatan saaks end väljakul igakülgselt avada. Need taustategijad ei jõua tavaliselt meediasse, kuid nad on sama tähtsad kui Zlatan,» teatas endine jalgpallur.

Ljungberg ja Ibrahimovic satuvad silm silma vastu väga harva ning neid ei saa just sõpradeks pidada. Avalikkuses on nad vahel üksteise aadressil teravusi loopinud.

Samas on Ljungberg ikkagi veendunud, et Rootsi edu või läbikukkumine nüüdsel EMil sõltub suures osas 34-aastase ründaja Ibrahimovici valmisolekust ja vormist.

Ljungbergi arvates on täna algava EMi võidusoosikuks Saksamaa, kes on praegu ka valitsev maailmameister. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles