Kontaveidi teekond Inglismaal sai otsa veerandfinaalis (3)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: SCANPIX

Eesti naiste tennise esireket Anett Kontaveit (WTA 97.) jätkas täna Nottinghami tenniseturniiri, kus ta jäi veerandfinaalis 3:6, 3:6 alla aameeriklannale Alison Riskele (WTA 89.).

Eestlanna ja ameeriklanna heitlus jäi eile avasetis eestlanna poolt vaadatuna pooleli seisult 3:5. Täna võitis ameeriklanna kiirelt esimese seti ja oli ka teises kindel.

Kontaveit lõi kohtumises 4 ning Riske 2 serviässa. Topeltvigu tegi eestlanna 1 ning ameeriklanna 2. Esimese servi õnnestumise protsent oli Kontaveidil 59 % ja Riskel 75 %. Kokku võitis eestlanna 61 ning tema vastane 76 pallivahetust.

Enne mängu:

Riske on maailma edetabelis 89. kohal. Nottinghamis oli ta avaringis 6:2, 6:1 parem Mona Barthelist (WTA 66.), teises ringis alistas omakorda 6:2, 6:4 Su-Wei Hsiehi, kes on edetabelis 72. kohal.

Kontaveit võitis avaringis 6:3, 6:1 maailma 112. reketit ameeriklanna Lauren Davist, teises ringis alistas Eesti esinumber 6:7, 6:3, 7:5 endise maailma esikoha omaniku Caroline Wozniacki (WTA 34.).

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles