Pisaraid valanud kangelane Payet: ma poleks osanud sellest unistadagi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dimitri Payet.
Dimitri Payet. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa jalgpallikoondisele EMi avamängus superlöögiga võidu toonud Dimitri Payet lausus pärast kohtumist kodumaisele väljaandele L’Equipe, et ei osanud sellisest asjade käigust unistadagi.

«Meie õlul oli tohutu stress ja pinge. Kui keegi oleks mulle aasta eest öelnud, et midagi sellist juhtub, poleks ma seda iial uskunud. Kogu see energia läks mu lööki,» sõnas avaväravale eeltöö teinud ja mängu parimaks valitud Payet. «Teadsime, et algus on raske. Esimesed veerand tundi olime närvis, siis saime mängu käima, kuid Rumeenia kaitses hästi,» kiitis Payet vastaseid.

«Nad suutsid alati viimasel hetkel meie võimaluse nurjata. Kuid näitasime, et oleme võimelised turniiri võitma. Publik aitas meeletult ja nüüd saame järgmises paaris mängus rahulikumalt tegutseda. Mõnes mõttes oli sellisel moel tulnud võit isegi hea – kui oleksime võitnud kahe-kolme väravaga, olnuks see ehk petlik. Lõpuks pidime võidu välja teenima ja see näitas väga hästi, et siin turniiril pole lihtsaid mänge,» sõnas Payet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles