Video ja galerii: kübaratriki teinud Messi lummas ligi 55 000 pealtvaatajat

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lõuna-Ameerika jalgpallimeistrivõistlustel ehk Copa Americal pakkus publikule ilusa etenduse Lionel Messi, kes lõi viimaseks pooltunniks mängu sekkudes kolm väravat ja vedas Argentina teises alagrupimängus Panama üle 5:0 võiduni.

Argentina avas skoori juba 7. minutil, kui keskkaitsja Nicolas Otamendi saatis mõnelt meetrilt peaga väravasse Angel di Maria suurepärase tsenderduse. Lisaks jäi Panama juba 31. minutil kümnekesi, sest poolkaitsja Anibal Godoy teenis vähem kui kümne minuti jooksul kaks rumalat kollast kaarti ja eemaldati.

Argentina napp eduseis püsis arvulisest enamusest hoolimata pikalt. Chicagos tribüünidele kogunenud ligi 55 000-pealine publik nõudis korduvalt ja valjuhäälselt Messi mängutoomist ning 61. minutil pääseski avamängust seljavaevuste tõttu eemale jäänud ründaja platsile. Väravad ei lasknud end kaua oodata, sest 68. minutil lõi Messi 2:0, 78. minutil keerutas efektsest karistuslöögist seisuks 3:0 ja 87. minutil tegi 4:0. Lõppskoori 5:0 vormistas pärast Messi ja Marcos Rojo eeltööd 90. minutil Sergio Agüero.

Argentina tagas võiduga ühtlasi edasipääsu veerandfinaali, olles kogunud kahest mängust kuus punkti. Avamängus Argentinale kaotanud, kuid teises Boliiviat 2:1 võitnud Tšiilil on sarnaselt Panamaga kolm punkti, nullipoisina jätkava Boliivia edasipääsuvõimalused on kadunud. Viimases voorus on Argentina vastamisi Boliiviaga, teist edasipääsejat selgitavas mängus kohtuvad Tšiili ja Panama. Tiitlikaitsjale Tšiilile piisab tänu paremale väravate vahele viigist, Panama vajab igal juhul võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles