Margus Remmak: see oli mul üks rajumaid väljasõite

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Remmak
Margus Remmak Foto: Elmo Riig / Sakala

Võru talveralli kolmas lisakatse katkestati, kui võistluspaari Margus Remmak - Alo Ivask Mitsubishi Lancer Evo 9 pärast üht hüpet mitu tiiru üle katuse rullus ning seejärel teele risti jäi.

«See oli minu rallikarjääri jooksul üks rajumaid väljasõite. Terve koht autol on ainsana vist küljepeegel,» rääkis Võrumaa talveralli kolmandal kiiruskatsel auto lõhkunud Margus Remmak rally.ee’le.

«Õnn on see, et me otse puudesse ei lennanud, kuigi sinnapoole maandusime,» rääkis rallimees. «Auto maandus nagu vaja, aga külje peal ja oli juhitamatu. Meid päästis lumi. Auto käis tagaotsaga natuke vastu puud, tegi seejärel sõlmesid ja saltosid. Maandusime küll ratastele, aga risti keset katset. Sellest tulenevalt katse teistele ära jäetigi, keegi ei saanud mööda.»

Mõlemad mehed pääsesid kriimustusteta. «Olen üliõnnelik, et pääsesime tervisehäireteta. Ju on autod niipalju turvalisemaks läinud, kuna sellist trikki üldjuhul tervisekahjustuseta teha ei saa,» lisas Remmak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles