Videod: Rõuge rattamaratoni võitis Austa, Taaramäe esikolmikust väljas

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõuge rattamaratoni start.
Rõuge rattamaratoni start. Foto: Andreas Martin Reili

18. Rõuge rattamaratoni võimsaim mees oli Caspar Austa, kes läbis Eesti ühe kõige tehnilisema raja ajaga 1:48.46. 

Teisena veeres üle finišijoone valitsev Eesti meister maastikurattamaratonis Peeter Tarvis, kellel õnnestus 43 km läbida ajaga 1:48.56. Liidrisärgis sõitnud Raido Saar oli kolmas, kaotades võitjale 1 minuti ja 26 sekundiga.

Rein Taaramäe läbis distantsi ajaga 1:50.13 ning tuli neljandaks. Kiireim naine Greete Steinburg lõpetas üldjärjestuses 33. kohal ning tema aeg oli 2:02.37.

Caspar Austa rõõmustas võidu üle: «See oli minu rada, puhas kross! Väga minekut polnud, pigem võitsin osavuse pealt tehnilise poolega.»

Raido Saarelt õnnestus eest ära saada raja viimasel kolmandikul. «Umbes kümme kilomeetrit enne lõppu oli üks hästi juurikane ja tehniline koht, kus need vahed tekkisid. Tulin sealt läbi ühtlase hooga, vaatasin üle õla ja nägin, et vahe on pikk. Siis enam tagasi ei hoidnud ja panin lõpuni,» ütles Austa vahetult pärast finišit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles