Albaania koondise peatreener: kahjuks oli see punane aus otsus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gianni De Biasi
Gianni De Biasi Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Täna koos oma vennaga ajalugu teinud Šveitsi poolkaitsja Granit Xhaka kiitis vastaseid südika mängu eest. Albaania koondise peatreener Gianni De Biasi oli aga mängu tulemuses pettunud. 

«Albaanlastel olid suurepärased fännid. Minu jaoks on see finaalturniir väga eriline, kuna terve mu perekond on siin ning elab kaasa kahele vennale, kes mängivad erinevates koondistes. Minule on see võib-olla natukene erilisem kui mu vennale,» sõnas Šveitsi esindav Xhaka. «Albaania oli täna suurepärane. Nad kujutasid meile ohtu ning omasid kahte suurepärast võimalust.»

Albaania koondise peatreener Gianni De Biasi on mängu tulemuses pettunud. «Vajasime EMile head algust, kuid ei saanud seda. Pinge murdis meid ning olime juba esimese 20 minutiga raskes seisus. Kui sulle lüüakse varakult värav, siis muudab see mängimise raskemaks,» tunnistas de Biasi. «Mängu võtmehetked olid värav ja punane kaart. Kahjuks oli see kohtuniku poolt väga aus otsus. Meil olid tegelikult suurepärased momendid, eriti Gashi viimane, kuid meil polnud täna õnne.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles