Inglismaa peatreener: oleme rohkem kui ülimalt pettunud

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roy Hodgson
Roy Hodgson Foto: PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Inglismaa koodise peatreener Roy Hodgson oli pärast 1:1 viigimängu Venemaa vastu löödud, sõnades, et pettumus on inglaste emotsioonide kohta vähe öeldud.

«Mul on täpselt samad emotsiooni nagu mängijatel. Öelda, et me oleme ülimalt pettunud, on vähe öeldud. Olime võidule nii lähedal ning väärinuks seda. Lisaminutite värav on mõru pill, mida neelata, kuid selline see jalgpall kord on,» märkis Hodgson mängujärgsel pressikonverentsil.

«Arvan, et mängisime hea esimese poolaja. Ka mängu viimane pooltund tuli meil hästi välja, kuid teise poolaja esimesed 15 minutit lubasime neil liiga palju pikki palle ette mängida. Sel perioodil andsime mängu käest, kuid suutsime selle tagasi saada,» iseloomustas Inglismaa koondise loots mängu.

Hodgsonilt küsiti ka, mida ta arvab Rooney mängu kohta. «Ta tegi hea mängu, kuid mulle tundus, et ta oli väsinud. Päris mitmed mängijad olid tegelikult väsinud, kuid staadionil olnud atmosfäär andis neile jõudu. Arvasin, et mängu kontroll on meie käes ning vahetasin Wilshere’i sisse. Pärast mängu võib ju arutleda, et tegime vähe või valesid vahetusi, kuid minu arvates polnud me erilistes raskustes.»

Inglismaa 1:0 juhtima viinud Tottenhami mängija Eric Dier sõnas, et nende emotsioonid kustusid kiiresti. «Meid toodi kiirelt maa peale tagasi, kuid olulised mängud seisavad veel ees ning peame end kokku võtma. Väravat EMil fännide ees on imeline tähistada, kuid vahetaksin selle iga kell võidupunktide vastu,» rääkis Dier.

«Olen näinud mitmeid Beckhami löödud karistuslööke. Noorena harjutasin neid palju ning nautisin seda osa treeningust. Tottenhamis on meil mitmeid häid karistuslöökide lööjaid ning olen treeningutel sellele palju rõhku pannud,» jätkas Dier.

Inglismaa koondise kapten Wayne Rooney tunneb, et nende koondis kaotas väärt punktid. «Oleme pettunud, sest meie esitus oli väärt kolme punkti. Kuid ka üks punkt on midagi väärt ning peame lihtsalt siit edasi liikuma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles