Vormel-1 sarja lõbus elu: Sebastian Vettel ajas kaotuse kajakate süüks

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel ja Lewis Hamilton rääkimas - tõenäoliselt loomadest ja lindudest.
Sebastian Vettel ja Lewis Hamilton rääkimas - tõenäoliselt loomadest ja lindudest. Foto: SCANPIX

F1 sarjas Ferrari meeskonna masina roolis istuv Sebastian Vettel selgitas eile sõidetud Kanada GP tagamaid ja viskas nalja, et jäi võidust ilma kajakate tõttu.

Vettel kerkis eilsel etapil suurepärase stardi järel liidriks, kuid sai kokkuvõttes teise koha, kuna Mercedese meeskonna boksipeatuste strateegia osutus Ferrari omast kavalamaks ja nii teenis võidu Lewis Hamilton. Sõidu järel selgitas aga Vettel, et jäi võidust ilma mitte boksipeatuste, vaid hoopis lindude tõttu.

«Seal (esimeses kurvis- toim) olid kaks kajakat, ma arvan, et nad olid paar, kes tahtis enesetappu sooritada!» viskas Vettel nalja. «Nägin neid seal esimeses kurvis ja ma lihtsalt sõitsin selle kurvi pikemaks kui oleks pidanud. Lewis ilmselgelt ei hoolinud neist ja võitis seeläbi aega, aga mina ei tahtnud sellele kajakapaarile teha teenet, et nad oleksid oma eludest ilma jäänud,» lisas sakslane.

Hiljem jätkas Vettel sama teemaga, kui sekkus Hamiltoni ja Sky Sportsi intervjuusse ja teatas nii: «Ta ei pidurda loomade pärast, peaksite selle eest temaga pahandama!» Ferrari sõitja lisas siiski kohe, et tegemist on vaid sõbraliku lõõpimisega. «Ma olen võidusõitja ja pean seega leidma mingi põhjuse, miks sa minust täna parem olid. Ma jälgisin seda esimest kurvi ja siis nägin seda rumalat kajakatepaari seal niisama puhkamas. Minu auto on ju punane, see ei sulandu loodusega nii hästi kokku kui sinu oma...» ei jätnud Vettel teemat rahule.

 Hamiltonil oli aga konkurendile kohe ka vastus olemas. «See kõik oligi nii planeeritud! Sa ju tead, et ma saan loomadega väga hästi läbi? Ma olen justkui doktor Doolittle - ütlesin neile, et nad seal oleksid, ja nad olidki!» naljatles omakorda Hamilton teema kokkuvõtteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles