Eesti meistrivõistlustel võidutsesid Liiv ja Adul

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anete Liis Adul ja Egeti Liiv.
Anete Liis Adul ja Egeti Liiv. Foto: Edmond Mäll

Suuresta golfiväljakul toimunud Eesti rajamängu meistrivõistlustel võitis meestest esmakordselt Eesti rajamängu meistritiitli Egeti Liiv, kes alistas finaalis radadega 2:1 Joonas Turba. 

«Kõik ülejäänud tiitlid on mul Eestis olemas, ainult see oli veel puudu,» ütles värske Eesti rajamängu meister. «Olen väga rahul nii oma mängu kui ka Suuresta väljakuga, mis oli suurepärases olukorras.» Oma koha ja mänguga jäi rahule ka hõbemedali võitnud Joonas Turba. Pronksmedali saavutas Timo Raukas, kes 3. koha mängus alistas Kristo Tulluse 2:1.

Naistest võitis esimest korda Eesti meistritiitli Anete Liis Adul. Poolfinaalis alistas Adul Kristina Kuzmenoki ja finaalis Hanna-Maria Tammo 4:2. «Täna lõin raudadega väga hästi ja arvan, see tõi mulle ka võidu,» ütles värske Eesti meister. Pronksmedali mängus alistas Kristina Kuzmenok Anne Nõmmiku 2:1.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles