Arsenali mängijad läksid vaidlema, kumma koondis on parem

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jack Wilshere (paremal) ja Aaron Ramsey (vasakul)
Jack Wilshere (paremal) ja Aaron Ramsey (vasakul) Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS

Arsenali mängijad Jack Wilshere ja Aaron Ramsey saavad juba homme teada, kumb koondis on parem, kas Wilshere’i Inglismaa või Ramsey Wales. Leheveergudel meeste arvamused lahknesid.

«Teame, et me ei meeldi Walesile. Kas Wales meeldib meile? Mitte eriti,» rääkis Inglismaa poolkaitsja Wilshere. «Kui panna mõlemad meeskonnad paberil vastamisi, võidaksime meie, aga jalgpallis alati nii ei lähe.»

Walesi üks tugitaladest sellega ei nõustunud. «Usun, et meil on parem meeskond. Oleme üheskoos palju läbi elanud ning tahame selle eest autasu. Meie meeskonnas võitlevad kõik, töötame üheskoos eesmärgi nimel,» oli Ramsey vastus klubikaaslasele.

Wilshere sõnas, et Inglismaa peab mängima Walesi vastu samamoodi nagu mängiti Venemaaga. «Kui kaotame palli, peame kiirelt nende vasturünnaku maha võtma ja palli tagasi saama. Oleme seda treeningutel palju harjutanud ning muutume selles mänguosas aina paremaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles