Eesti jalgpallikoondise väravavaht jätkab karjääri Türgi kõrgliigas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Londak
Pavel Londak Foto: Raigo Pajula

Eesti jalgpallikoondise väravavaht Pavel Londak jätkab karjääri Türgi kõrgliiga meeskonnas Bucaspor.

Londak mängis eelmisel aastal Norra esiliigas Bodö/Glimti ridades (Glimti ridadesse kuulus ta alates 2007. aastast) ning Bucaspordiga liitub ta laenulepingu alusel. Laenuleping kestab juunini.

«Olen väga õnnelik. Ootan huviga, mis mind on ees ootamas. Saan mängida seal väga tugevate vastastega,» sõnas Londak. «Praegu on plaan selline, et tulen juunis tagasi. Eks paistab, mis edasi saab. Praegu olen õnnelik, et saan ennast proovile panna tugevamal tasemel, kui seda on Norra esiliiga.»

Samas on praeguseks kokku lepitud ka üleminekusumma, kui Londak peaks püsivalt Türgi klubiga liituma. Glimtiga seob Londakut veel kahe aasta pikkune leping.

Türgi liigas hoiab Bucaspor 12 punktiga eelviimast ehk 17. kohta, praeguseks on Türgis läbi täpselt pool hooaega. Järgmine liigamäng on Bucasporil kavas 21. jaanuaril, kui võõral väljakul minnakse vastamisi Besiktasega.

Bucasporis peaks Londak hakkama täitma esiväravavhi rolli, kuna seni seda ametit täitnud Angola kodakondsusega Carlos Fernandes on klubist lahkumas. Seega on Londaku konkurentideks esiväravavahi kohale noored türklased Ömer Kahveci ja Atilla Özmen.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles