Clevelandist vallandatud Blatt: mul on raske NBA finaali vaadata

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Blatt ja Lebron James
David Blatt ja Lebron James Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Scanpix

Pooleteise hooaja järel korvpalliliiga NBA tiitlipretendendist Cleveland Cavaliersist vallandatud legendaarne eurokorvpalli treener David Blatt ütles Iisraeli meediale, et tal on raske vaadata käimasolevat NBA finaali, kus Cavaliers võtab taas mõõtu Golden State Warriosilt.

Mullu jäi Cavaliers Warriorsile alla mängudega 2:4, enne Eesti aja järgi ööl vastu reedet peetavat kuuendat mängu on seis Cavaliersi poolt vaadates 2:3.

«Ausalt öeldes on mul viimaseid mänge väga raske vaadata olnud. Ma lihtsalt ei suuda seda teha ja piirdun hommikul lihtsalt tulemuse vaatamisega. Varasemaid play-offi matše suutsin veel jälgida, aga see oli ka kõik,» rääkis ta väljaandele Yedioth Ahronot.

«Ma ei suuda välja mõelda põhjust, miks Cavaliers mu lahti laskis. Võib-olla mõtlesid nad tuleviku peale ja leidsid, et ma pole õige inimene meeskonda juhtima. Sain väga haiget. Ma ei tundunud ennast hästi, aga midagi pole teha, pean edasi liikuma,» lisas Blatt.

Uuel hooajal hakkab Blatt juhendama Istanbuli Darussafakat, kes loob treeneri ümber uut Euroliiga supermeeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles