Inglismaa treener: mina Walesile kaasa ei tunne

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roy Hodgson
Roy Hodgson Foto: Raphael Serres/SIPA/Raphael Serres/SIPA

Eile lõpuminutite väravast 2:1 Walesi alistanud Inglismaa koondise peatreener Roy Hodgson Walesile valusa kaotuse pärast kaasa ei tunne

«Kui ma ei oleks Inglismaa koondise peatreener ja vaadanuks Walesi mängimas kellegi teise vastu eemalt, siis mul oleks neist kahju olnud. Kuid nad peavad nüüd mulle andeks andma, aga mina neile kaasa ei tunne,» rääkis Hodgson pärast eilset võitu.

«Pärast Venemaaga mängu lõppu, kus jäime võidust ilma, oli meile sellist tulemust vaja. Kui Venemaaga mäng nii dramaatiline poleks olnud, siis ehk oleksin ka veidi vähem ekstaasis.

Hodgsoni kiideti pärast mängu ka tehtud vahetuste eest. «Vahetused mängivad sellel turniiril väga suurt rolli. Kõigil meeskondadel on 23 mängijat, kelle seas on kindlasti neid, kellele algkoosseisu mittekuulumine haiget teeb. Ma ei tea, kas tegemist oli mu elu parimate vahetustega, kuid selle turniiri parimatega kindlasti,» rääkis Hodgson, kelle vahetusmehed Jamie Vardy ja Daniel Sturridge kindlustasid Inglismaa koondisele kolm punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles