Vapralt võidelnud tšehhid maksid punkti eest kapteni tervisega

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tomaš Rosicky.
Tomaš Rosicky. Foto: Jonathan Brady/EMPICS Sport

Eile jalgpalli EMil Horvaatia vastu 0:2 kaotusseisust välja tulnud Tšehhi koondis peab suure tõenäosusega D-grupi viimases kohtumises Türgi vastu platsile minema ilma kapteni Tomaš Rosickyta.

Karjääri jooksul vigastustega kimpus olnud poolkaitsja venitas eilse matši lõpuminutitel reie tagalihast. Et Tšehhil olid vahetused juba tehtud, pidi 35-aastane Rosicky siiski longates mängu jätkama.

«Teadsime, et kui tahame alagrupist edasi saada, peame Horvaatiaga vähemalt viigi tegema. Seega andsin endast absoluutselt kõik. Kahjuks oli sellel oma hind,» ütles Rosicky pärast kohtumist Reutersi vahendusel.

Kuigi tšehhide peatreener Pavel Vrba jättis fännide jaoks lootuskiire õhku, siis pikalt Londoni Arsenalis mänginud Rosicky ei näe võimalust enam lähemal ajal platsile tulla. «Poisid teevad teisipäeval Türgi vastu suurepärase esituse, aga mind ei näe kindlasti väljakul,» sõnas ta.

Rosicky andis 2:2 lõppenud mängus väravasöödu tšehhide esimesele tabamusele, mille realiseeris Milan Škoda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles