Belglaste parim mees: fännid lõid suurepärase atmosfääri

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Belgia ja Iirimaa kohtumine jalgpalli EMil.
Belgia ja Iirimaa kohtumine jalgpalli EMil. Foto: SCANPIX

Jalgpalli EM-finaalturniiril Iirimaa koondisest 3:0 jagu saanud ja punktiarve avanud Belgia meeskonna poolkaitsja Axel Witsel, kes valiti ka mängu parimaks, kiitis pärast lõpuvilet UEFA.com’ile antud intervjuus kogu meeskonna panust.

«Surusime iirlased esimese kolmveerandtunni jooksul nende väljakupoolele ja poolajal rääkisime, et väravate löömiseks peame juurde panema. Eesmärgiks oli kolm punkti ja viimases mängus Rootsiga peame sama sihi seadma. Fännid lõid suurepärase atmosfääri ja pühendame võidu neile,» sõnas Witsel.

Iirimaa kaitsja John O’Shea sõnas, et mäng läks käest teise poolaja algusega. «Rääkisime, et peame alustama teist poolaega kiiremini, valdama paremini palli, aga ei suutnud seda teha. Avasime oma mängu liialt ja nad realiseerisid vasturünnaku. Peame meeles pidama, et avapoolaeg oli hea, nagu ka avamäng Rootsiga. Kui suudame natuke distsiplineeritumalt tegutseda, võime Itaaliale vastu saada. Kogume end pisut ja võtame nad siis Lille’is ette,» lubas O’Shea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles