Portugali peatreener: arvasin, et Austria ründab rohkem

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Portugali täht Cristiano Ronaldo (vasakul) ja peatreener Fernando Santos.
Portugali täht Cristiano Ronaldo (vasakul) ja peatreener Fernando Santos. Foto: SCANPIX

EM-finaalturniiril Austriaga 0:0 viigi teinud Portugali koondise peatreener Fernando Santos tõdes, et miski pole veel kadunud, kuid võiduta jäämine teeb meele mõruks.

«Me ei tohi jääda ennast haletsema. 22. juulil ootab meid ees finaal – selle turniiri esimene finaal,» viitas Santos alagrupimängule Ungariga. «Ei maksa keskenduda sellele, kui palju võimalusi meil kasutamata jäi, samuti sellele, kas mäng lõppes meie seisukohalt ausalt või mitte. Statistika ei loe midagi. Jah, viik polnud aus tulemus, aga pole mõtet selle üle praegu arutada, sest järgmine kohtumine on meie jaoks nagu finaal. Arvasin, et Austria püüab rohkem rünnata, kuid nad mängisid vasturünnakutele.»

Austria väravavaht Robert Almer, kes tõrjus kohtumises korduvalt vastaste kapteni Cristiano Ronaldo lööke, lausus mängujärgses intervjuus, et tänane punkt ei loe midagi, kui viimases mängus Islandit ei võideta. «Oleme kõik väga rahul, sest tahtsime täna punkti,» sõnas Almer portaalile UEFA.com. «Mäng oli väga raske, me ei oodanud seda. Peame saadud punkti üle rõõmustama ja järgmiseks Islandist jagu saama. Olen õnnelik, et sain meeskonda aidata, kuid tähtis on see, et punkti kätte saime. Oli algusest peale selge, et ühe mängu peame võitma – nüüd on selleks mäng Islandiga. Peame kogu oma energia sinna suunama,» sõnas Almer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles