Maailma parim rannajalgpallur näitas eestlastele, kuidas seda mängu mängitakse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madjer käärlööki sooritamas
Madjer käärlööki sooritamas Foto: FRANCISCO LEONG/AFP

Juuni keskel väisas Eestit maailma läbi aegade parimaid rannajalgpallureid Madjer, kelle koolitusel osales 28 potentsiaalset rannajalgpallitreenerit.

Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) eestvedamisel Tallinnas toimunud FIFA koolitus vältas viis päeva. Koolituse läbiviija Madjer kiitis osalejaid laia teadmistepagasi eest ning kiitis Eesti kiiret rannajalgpalli arengut.

Koolitusest võttis osa ka Eesti rannajalgpallikoondise juhendaja Rando Rand, kes jäi õpituga väga rahule. «Lisaks muule põnevale infole oli kindlasti tegu hea ajastusega, sest saame koondise tegemistes veel üht-teist muuta ja Eesti liiga on alles algamas. Kuulata maailma parimat rannajalgpallurit rääkimas andis kõigile kindlasti motivatsiooni tulevikuks juurde,» arvas Rand.

Rand lisas, et Madjerile ei meeldinud vaid teooriat edasi anda, vaid ta tahtis, et kõik aktiivselt seminaridest osa võtaksid. «Nii-öelda klassipingis me kogu aeg istuma ei pidanud. Ta tahtis, et me näitaksime oma teadmiseid ja küsiksime julgemini. Lisaks anti meile huvitavaid ülesandeid, sest ta tahtis näha, kuidas me neid lahendame.»

Eesti koondise peatreener sõnas, et Madjer näitas, kuidas rannajalgpall mängitakse. «Sisu poolest saime informatsiooni erinevate nüansside poole pealt. Lisaks oli tähtsal kohal videoanalüüs, mis andis palju juurde,» ütles Rand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles