Korvpallur Kati Rausberg purustas USAs ülikooli rekordi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpallur Kati Rausberg (sinises)
Korvpallur Kati Rausberg (sinises) Foto: www.eckerdtritons.com

Ameerikas Eckerdi kolledžis kolmandat aastat õppiv ja üliõpilasliiga II divisjonis mängiv korvpallur Kati Rausberg on kahe ja poole hooajaga tabanud kokku 149 kolmepunktiviset, purustades sellega ülikooli kõigi aegade naiste kolmepunktivisete rekordi.

Esimesel hooajal viskas Rausberg kolmepunktiviskeid 42,3-protsendilise täpsusega, tabades hooaja jooksul kokku 41 viset.

Teisel aastal tõusis Rausbergi tabavusprotsent veelgi, kui eestlanna skooris 66 kolmepunktiviset 46,2-protsendilise täpsusega.

Kolmanda hooaja alguses hoidis Rausberg kolmeste tabelis 107 sisseviskega kolmandat kohta. Käimasolev hooaeg pole veel lõppenud, kuid Rausberg on juba tabanud 42 kolmepunktiviset 45,6-protsendilise täpsusega, minnes enne hooaja lõppu naiste kõigi aegade kolmepunktivisete tabelit juhtima.

Kahe ja poole aastaga on Rausberg visanud sisse 149 viset.  

Kolmanda hooaja lõpuni ja tabavate kolmepunktivisete arvu suurendamiseks on Rausbergil jäänud veel 11 kohtumist ning lisaks terve järgmine aasta.

On üsna tõenäoline, et Rausbergi rekord võib kujuneda üheks võimsamaks tulemuseks Eckerdi kolledži naiste korvpalli ajaloos.

«Olen kolme aastaga muutunud aina enesekindlamaks ja panustan naiskonna võitudesse palju, viimases mängus tabasin lausa seitse kolmepunktiviset,» kommenteeris Rausberg. «Tunnen ennast platsil kindlalt ja loodan, et kõik läheb sama hästi edasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles