Andy Schleck: Vinokurov ei võida Touri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Schleck (paremal) ja Aleksandr Vinokurov.
Andy Schleck (paremal) ja Aleksandr Vinokurov. Foto: SCANPIX

Jalgrattahooaeg pole jõudnud õieti alatagi, kui juba tehakse ennustusi ja kommenteeritakse, kes võiks võita tänavuse Tour de France’i.

Leopardi meeskonnas sõitvad vennad Andy ja Fränk Schleck peavad oma suurimaks ohustajaks valitsevat Giro d’Italia itaallasest võitjat Ivan Bassot, kirjutab Spordipartner.

«Ma ei usu, et juhtub suuri üllatusi, sest Tour on liiga raske,» lausus kahel korral teise koha saanud Andy Schleck. «Arvan, et peamisteks konkurenteideks on Ivan Basso, Deniss Mentšov ja Cadel Evans.»

Võimalikuks mustaks hobuseks pidasid Schleckid belglast Jurgen van den Broecki, kuid välistasid võimaluse, et üldvõidu pälvivad Carlo Sastre või Aleksandr Vinokurov.

«Arvan, et mäed käivad Vinokurovile üle jõu. Ta võib võita etappe, saada enda selga kollase särgi, kuid Pariisi ta sellega ei sõida,» märkis Andy Schleck.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles