Kodupubliku lemmik pidi maratonmängus kaotusega leppima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lleyton Hewitt
Lleyton Hewitt Foto: SCANPIX

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel pakkusid kodupubliku suur lemmik Lleyton Hewitt ja argentiinlane David Nalbandian publikule tõelise maiuspala, paraku pidi austraallane kaotusega leppima.

Hewitti ja Nalbandiani kohtumine oli tänase mängupäeva viimane ja see kestis koguni neli tundi ja 48 minutit. Mäng lõppes kohaliku aja järel pisut pärast kella üht öösel.

Endine maailma esireket Hewitt (ATP 54.) pidi tunnistama Nalbandiani (ATP 21.) 3:6, 6:4, 3:6, 7:6 (1), 9:7 paremust.

Neljandas setis juhtis Hewitt 3:1 ja tundus, et mäng kaldub 29-aastase austraallase poolele, ent sama vana Nalbandian suutis seisu viigistada ja lõpuks kindlalt ka kiire lõppmängu võita. Viiendas setis oli Nalbandian 3:1 ja 4:2 ees ning asus eduseisul 5:4 servima, kuid Hewittil õnnestus tema serv murda. 7:7 viigiseisul murdis aga Nalbandian Hewitti servi, andmata vastasele punktigi, seejärel võitis ta oma pallingugeimi ning jõudis teise ringi.

See polnud meestele esimene kord Austraalia lahtistel nii tõsiselt madistada – 2005. aastal võitis toona finaali jõudnud Hewitt veerandfinaalis Nalbandiani 6:3, 6:2, 1:6, 3:6, 10:8.

Kokku on nad nüüd omavahel mänginud kuuel korral ning mõlemad on saanud kolm võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles