Nani: Ronaldo väravad panid kriitikute suu kinni

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Nani
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Nani Foto: FRANCISCO LEONG/AFP

Pärast 3:3 viigiga lõppenud Ungari ja Portugali vahelist mängu on aeg Ronaldo kriitikutel oma suu kinni panna, arvab Portugali koondise ääremängija Nani.

Ronaldo lõi Ungarile kaks väravat ning aitas oma koondise kaheksandikfinaali. «Kõik teavad, et Cristiano võib mänge otsustada igal hetkel. Olen 100 protsenti kindel, et ta lööb veel palju väravaid. Mitte keegi ei saa tema kohta midagi halvasti öelda,» kaitses Nani oma kaasmaalast.

«Ta on fantastiline mängija. Tal on EMil olnud keerulised ajad, kuid ta pani oma väravatega Ungari vastu kriitikute suud kinni. Minu hinnangul on ta terve turniiri hästi mänginud. Kui ta väravaid ei löö, ei pea tähendama, et ta mängib halvasti,» jätkas Nani.

Portugal kohtub homses kaheksandikfinaalis Horvaatiaga. «Kui aus olla, olid meie ambitsioonid turniirile tulles väga kõrged. Mäng Horvaatiaga saab olema väga raske. Neil on olnud üks päev rohkem aega puhata, kuid me ole professionaalid ning taastume kiiresti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles