Galerii: Joshua kaitses meistrivööd edukalt

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

IBF-sarja raskekaalu maailmameister Anthony Joshua kaitses oma tiitlit edukalt, kui alistas seitsmendas raundis nokaudiga Dominic Breazeale’i.

26-aastase Londoni olümpiakulla Joshua jaoks oli see tema profikarjääri 17. järjestikune võit. Kaotuskibedust mees maitsnud veel ei ole, sealjuures on ta kõik võidud saavutanud nokaudiga. Kuigi eksperdid ennustasid matšile varajast lõppu, suutis Breazeale’i vastu pidada seitse raundi. Tema jaoks oli tegemist karjääri esimese kaotusega.

Järgmisena loodab Joshua poksida WBA ja WBO sarjade meistri Tyson Furyga, kes tõsi küll, peab enne kaitsma oma meistrivöösid ukrainlase Vladimir Klitško vastu. Esialgu 9. juulil toimuma pidanud matš lükkus aga Fury vigastuse tõttu edasi.

«Lootsin väga Tyson Furyga poksida. Loodetavasti saab ta varsti terveks ning saame kunagi talvel matši ära pidada. Pean praegu pihkama, sest olen väsinud. Olen viimasel ajal palju töötanud ning pean nüüd akusid laadima,» rääkis Joshua.

Teiseks võimalikuks vastaseks Joshuale peetakse tema kaasmaalast David Haye’d, kes tegi eelmisel kuul 35-aastaselt eduka tagasituleku, kui alistas Arnold Gjergjaj. WBC-sarja tšempionist Deontay Wilderist hoiab aga Joshua Briti meedia hinnangul eemale nii kaua kui võimalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles