Mait Künnap piirdus avaringiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Künnap
Mait Künnap Foto: Liis Treimann

Boliivias Tarijas toimuval 10 000 dollarilise auhinnafondiga meeste ITF tenniseturniiril ei pääsenud Mait Künnap avaringist kaugemale.

825. positsioonil paiknev Künnap jäi 4:6, 4:6 alla neljanda asetusega argentiinlasele Juan-Pablo Villarile, kes eestlasest kakssada kohta kõrgemal asub. Samale vastasele kaotas Künnap ka eelmisel nädalal teises ringis La Pazi turniiril, vahendab ERR Sport.

Künnap on konkurentsis veel paarismängus, kus koos kohaliku tennisisti Mauricio Doria-Medinaga alistati eile Argentina paar Patricio Heras – Leandro Torres 6:1, 6:3.

Teises ringis on esimese paigutusega Eesti-Boliivia paari vastaseks Itaalia-Argentina paar Alessandro Liberatore – Juan-Pablo Villar.

Künnap mängib Boliivias juba neljandat nädalat. Kolmel eelmisel turniiril läks eestlasel paremini. Kahel korral on ta piirdunud teise ringiga ning korra jõudnud veerandfinaali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles