NHLi legend tegi purjuspäi autoavarii

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ray Bourque.
Ray Bourque. Foto: SCANPIX

Endine NHLi mängija ja Stanley Cupi võitja Ray Bourque tegi reede õhtul Massachusettsis asuvas Andoveri linnas autoavarii, vahendab Fox Sports. Sündmuskohale saabunud politseinikud võtsid mehe vahi alla, sest tal tuvastati alkoholijoove.

Boston Globe’i teatel sõitis Bourque oma Mercedes-Benz GLiga öösel kella poole kaheteistkümne ajal teetööde alas tagant otsa Toyota Siena väikebussile. Bourque’i autos oli lisaks talle ka kaassõitja ning Toyotas viibis kolm inimest, kuid õnneks ei saanud keegi vigastada.

Sündmuskohale jõudnud politseinik tuvastas, et Mercedese roolis oli Bourque, kes oli ka joobes. Endine hokitäht võeti seetõttu vahi alla ning talle esitati süüdistus joobes juhtimises ja pikivahe mittehoidmises. Bourque vabanes vahi alt kautsjoni vastu ning peab esmaspäeval kohtu ette astuma.

Bourque mängis aastatel 1979-2000 Boston Bruinsi eest, kuid liitus seejärel Colorado Avalanche’iga ja võitis nendega 2001. aastal Stanley karika. Tänaseks 55-aastase Bourque’i käes on NHLis mitu rekordit – ta on nii visatud väravate, söötude kui ka punktide arvestuses kõigi aegade parim kaitsemängija.

Ray Bourque (vasakul) koos Patrick Roy' (keskel) ja Adam Foote'iga 2001. aastal Colorado Avalanche'i särgis Stanley karikavõitu tähistamas.
Ray Bourque (vasakul) koos Patrick Roy' (keskel) ja Adam Foote'iga 2001. aastal Colorado Avalanche'i särgis Stanley karikavõitu tähistamas. Foto: SHAUN BEST/REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles