Tormihoiatus MM-finaali otsustajata

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julian Draxler (vasakul) ja Mario Gomez sahistasid slovakkide väravavõrku.
Julian Draxler (vasakul) ja Mario Gomez sahistasid slovakkide väravavõrku. Foto: SCANPIX

EM-FINAALTURNIIR. Alagrupiturniiril oma mängu käivitamisega raskustes olnud valitsev maailmameister Saksamaa andis eile konkurentidele tõsise tormihoiatuse, kui alistas kaheksandikfinaalis 3:0 Slovakkia. Seejuures jäeti sel turniiril esimest korda pingile kaks aastat tagasi MM-finaalis ainsa värava löönud Mario Götze.

Kahes esimeses alagrupimängus ründajana alustanud ja viimases Mario Gomeze algrivistusse toomisega äärele nihkunud Götze taandati eile pingile ning sakslaste ründemäng toimis ideaalselt.

Eile alustas tipuründes taas Gomez, kes lõi sakslaste teise värava. Kolmanda tabamuse autor oli taas algrivistusse kerkinud Julian Draxler. Avavärava kõmmutas maailmameistrite poolt keskkaitsja Jerome Boateng. Sakslaste ülekaal oleks võinud olla veel suurem, kuna penalti jättis realiseerimata Mesut Özil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles