Rattameeskonnad protesteerisid UCI raadiokeelu vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lance Armstrong
Lance Armstrong Foto: SCANPIX

Argentinas jätkuval San Luisi velotuuril osalevad Liquigasi, Movistari ja Ag2r’i meeskonnad pole rahul Rahvusvahelise alaliidu (UCI) otsusega keelata võistlustel raadiote kasutamine ning kandsid seetõttu protesti märgiks enne avaetappi sidevahendeid kaasas.

Liquigasi spordidirektor Stefano Zanatta polnud koguni nõus 166 km pikkusel 1. etapil meeskonna saateautos sõitma ning lasi korraldajatel oma rattureid teenindada, kirjutab Spordipartner.

UCI otsus keelata raadiote kasutamine on meeskonnad ja sportlased vihale ajanud. Profiratturite Assotsiatsiooni (CPA) hääletusel oli 207 ratturit raadiote poolt ja vaid 40 vastu, Rahvusvahelise Profimeeskondade Assotsiatsiooni hääletusel jagunesid hääled 18:2.

Mullusel MMil Geelongis kehtestas UCI reegli, mille kohaselt ei tohi 1. ja Hors kategooria sõitudel kasutada kahesuunalist raadiosidet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles