Hodgson farsiks kujunenud pressikonverentsil: ma ei tea, miks ma siin olen

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roy Hodgson.
Roy Hodgson. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise peatreener Roy Hodgson astus eile kohe pärast EM-finaalturniiri kaheksandikfinaalis saadud piinlikku 1:2 kaotust ametist tagasi, kuid kamandati kohaliku alaliidu poolt täna ikkagi pressikonverentsile. Pole seega ime, et üritus kujunes naeruväärseks.

«Ma ei tea, miks ma siin olen. Tegin oma avalduse juba eile õhtul. Aga mulle öeldi, et peaksin täna siia ilmuma. Ilmselt peab keegi kogu tule enda peale võtma. Mind küll ei sunnitud siia tulema, aga see ei meeldi mulle. Minu viimane tööpäev Inglismaa Jalgpalli Liidus oli eile,» teatas pahur Hodgson.

Vastutuse kaotuse eest võttis inglaste nüüdseks juba endine juhendaja siiski täielikult enda peale, vabandades ka fännide ees. «Üks erakordselt halb mäng on teinud palju kahju nii mulle isiklikult kui ka meeskonnale. Peame nüüd üles ehitama suure silla. Kui oleksime eile õhtul paremini mänginud, poleks töö nii suur,» filosofeeris Hodgson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles