Williams Zika viirust ei karda

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams.
Serena Williams. Foto: Dominic Lipinski/AP

Naiste maailma tenniseliider Serena Williams rääkis eile pärast Wimbledonis teenitud avavooru võitu oma mõtetest Brasiilias leviva Zika viirusega.

Pärast eilset võitu šveitslase Amra Sadikovici üle tõdes Williams, et tema jaoks on kõige olulisem teada, kuidas on õige käituda enda kaitsmiseks. «Ma kavatsen olla kaitstud ning annan endast parima ja veel rohkemgi,» sõnas ameeriklanna.

Golfimängijate Rory Mcllroy ja Jason Day mitteosalemise kohta Rios arvas tennisetäht: «Ma ei tea, kas nad kaotavad seetõttu midagi, sest igaühe kogemus on erinev. Mulle on olümpia pakkunud hämmastavaid elamusi. Ma tõesti naudin seal võistlemist ning olümpiasportlaseks olemist.»

Lisaks tunnistas Williams, et tema jaoks on Rios osalemine boonuseks ning maailma suurimast spordisündmusest osavõtt pole olnud ameeriklannale soovunelmaks, vaid armastus olümpia vastu on lihtsalt tugev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles