Tagaseljajutud: Šarapova on ülbe, ennast täis ning täiesti ebameeldiv inimene (3)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova
Maria Šarapova Foto: PETER PARKS/AFP

Kaheaastast võistluskeeldu kandev tennisetäht Maria Šarapova kohta pole kaasmängijate arvamused kuigi head. Slovakk Dominika Cibulkova (WTA 18.) iseloomustas Šarapovat kui ülbet, ennast täis ning külma inimest, kes on tema jaoks täiesti ebameeldiv inimene.

«Ma absoluutselt ei igatse teda, Ta on ülbe ja ennast täis. Kui ma istusin riietusruumis tema kõrvale, siis ta isegi ei teretanud mind. Ta on ebameeldiv persoon,» rääkis 2014. aasta Austraalia lahtiste finalist Cibulkova.

Poola tennisistilt Agnieszka Radwanskalt (WTA 3.) küsisid ajakirjanikud, kas venelanna on tennisemaailmas asendamatu? «Te peate seda fännidelt või turniiri korraldajatelt küsima. Mina arvan, et meil on nii palju häid tennisemängijaid ning matše. Isegi ilma temata on võimalik hea turniir korraldada.»

Endine Šarapova treener Nick Bollettieri on aga veendunud, et tennisekaunitari puudumine Wimbledonist on kaotus. «Maria tõi turniiridele alati elegantsust ja ilu. Ta riietus ilusasti, ta mängis hästi tennist, ta võitis isegi selle turniiri väga noores eas. Kõige selle juures suutis ta austada Wimbledoni traditsioone. Kui ta mängis, siis võitles ta alati lõpuni ning andis endast kõik.» 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles