Eesti ujuja püstitas Lätis rahvusrekordi

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osvald Nitski.
Osvald Nitski. Foto: Eesti ujumisliidu Facebooki leht

Ujuja Osvald Nitski püstitas eile Läti lahtistel meistrivõistlustel 200 meetri liblikujumises Eesti rekordi, läbides distantsi ajaga 2.00,11.

«Ma olen eilse päeva ja ajaga väga rahul, sest tegemist on minu hooaja viimase võistlusega,» sõnas Nitski. «Kiire ajaga sai hooajale ilus punkt pandud.» Nitski lisas, et vaatamata Eesti rekordile jäi eilne võistlus aga ka natuke kripeldama. «Ma olin nii lähedal, et ujuda alla kahe minuti,» ütles ta. «Nüüd pean ootama aga järgmist hooaega, et uuesti proovida,» vahendab swimming.ee.

Läti meistriks krooniti ka Ralf Tribuntsov, kes oli võidukas 100 meetri seliliujumises. Tribuntsov läbis distantsi ajaga 55,34. Samuti võitis kaks Läti meistrivõistluste kulda Daniel Zaitsev, kes kerkis poodiumi kõrgeimale astmele nii 50 meetri vabaujumises (22,54) kui ka 50 meetri liblikujumises (23,94). 50 meetri rinnuliujumises sai kuldmedali kaela Filipp Provorkov (28,33).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles