Kruuda on Poola rallil avapäeva järel oma klassis esimene, Pärn kolmas

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Pärn ja James Morgan.
Sander Pärn ja James Morgan. Foto: Erakogu

Täna algas Poola MM-ralli, kui neljapäeva hommikul sõideti ralli testikatse ja õhtul ralli keskuseks olevas Mikolajkis asuval paarisrajal publikukatse. WRC2 klassis on esikohal Karl Kruuda, Sander Pärn on kolmandal positsioonil.

Sander Pärn ja James Morgan startisid Poola MM-rallil Markko Märtini meeskonna MM-Motorsport Ford Fiesta R5 autoga ja WRC2 klassi arvestuses, kus konkurents on väga tihe. Mikolajki paarisrajal sõidetud publikukatsel on pikkust 2,5 kilomeetrit ja Pärn-Morgan sõitsid sellel välja WRC2 klassi kolmanda aja, kaotades headele sõpradele Karl Kruudale ja Martin Järveojale (Ford Fiesta R5) 0,6 sekundiga.

Eestlaste vahele jäid soomlased Esapekka Lappi-Janne Ferm (Skoda Fabia R5), kellele Pärn kaotab poole sekundiga. Üldarvestuses olid Pärn-Morgan 14. kohal, kaotust ralli liidritele Thierry Neuville-Nicolas Gilsoul (Hyundai i20 WRC) 2,6 sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles