Tarbijamängu võitjana sõidab EM-i poolfinaale vaatama 20-aastane Kaisa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Carlsberg

Postimehe jalgpalli EM-kajastuse toetaja Carlsbergi korraldatud tarbijamängu võitjana sõidab jalgpalli EM’i poolfinaalmängudele 20-aastane tallinnlanna Kaisa. Teda ootavad ees mõlemad poolfinaalid, millest üks toimub Marseille’s ja teine Lyonis. 

Jalgpalli EM-i suurponsori Carlsbergi kampaania raames naeratas loosiõnn Kaisale, kes sõidab mänge vaatama koos teda kunagi jalgpalli vaatama meelitanud sugulasega. “Vaatan jalgpalli alati suure rõõmu ja ootusega. Eriti elan kaasa Inglismaa, Prantsusmaa ja Itaalia mängudele,” kommenteeris üliõnnelik Kaisa oma võitu. “Salamisi hoian selgi turniiril neile pöialt, aga loomulikult kavatsen nautida poolfinaali ka siis, kui mõni minu lemmikutest poolfinaali ei jõua - usun, et poolfinaalmängudes jagub põnevust küllaga.” 

Kampaania raames pidi iga osaleja kinnitama ühte järgmist: 

  • Ma ei vaata enam kunagi korvpalli 
  • Käin EM-i ajal iga päev poes ja toon naisele lilli
  • Vaatan EM-i igat mängu
  • EM-i ajal on minu klaas alati pooltühi, mitte pooltäis 
  • Ma ei joo enam kunagi veini
  •  Osaleja enda lubadus

Poolfinaalipääsmed võitnud Kaisa lubadus oli vaadata ära kõik EM-i mängud. "Vähemalt tänaseni olen kõiki alagrupi- ja seni toimunud kaheksandikfinaalmänge näinud ja kavatsen sellest lubadusest kindlasti ka edaspidi kinni pidada," rääkis ta. "Senistest mängudest on minu jaoks kõige põnevam olnud Portugali ja Horvaatia kaheksandikfinaal oma üsna dramaatilise lõpplahendusega."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles