Homme selguvad Eesti meistrid maastikuratta maratonis

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meistrivõistlused maastikurattamaratonis.
Eesti meistrivõistlused maastikurattamaratonis. Foto: Estonian Cupi pressiteenistus

Homme keskpäeval antakse start 14. Raplamaa Rattamaratonile. Teist hooaega suurimasse maastikurattasarja Hawaii Express Estonian Cup kuuluva võistluse lõpuks on selgunud uued sinimustvalge meistrisärgi kandjad meeste ja naiste eliidi, juunioride ning seenioride arvestuses.

Kokku on võistlusele registreerunud 706 maratonidistantsi läbijat, 288 FruitXpress poolmaratoni läbijat ning Nööbiku lastesõitudele on oodata 224 tulevast meistrit. Kolmapäeva keskööseks oli Eesti Jalgratturite Liidule ülesandmise teinud 117 ratturit - nende seast selguvadki homsed meistrid.

Stardijoonele asuvad pea kõik Eesti tugevamad maastikuratturid. Eriti põnev on meeste eliidi stardiloetelu - Raplamaa Rattaklubi KoMo korraldataval etapil lähevad võistlustulle suurfavoriidid ja klubi kasvandikud Peeter Pruus valitseva Euroopa meistrina ning Peeter Tarvis valitseva Eesti meistrina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles