Vassiljev pole palgavõlgade tõttu klubiga veel liitunud

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev
Konstantin Vassiljev Foto: Mihkel Maripuu

Eelmisel aastal Eesti parimaks jalgpalluriks valitud Konstantin Vassiljev viibib veel kodumaal, kuigi tema koduklubi Lendava Nafta oleks pidanud juba mõnda aega tagasi alustama ettevalmistust hooaja teiseks pooleks.


«Viimased palgad on maksmata ja seetõttu pole ka meeskond veel kogunenud – kõik teevad iseseisvalt trenni,» sõnas Vassiljev, kes harjutab praegu omal käel Eestis. «Nädal aega tagasi oleks pidanud meeskond kokku saama.»

Siiski võib lahendus praegusele olukorrale saabuda juba lähiajal. «Ega täpselt tea, mis võib juhtuda. Homme (täna – toim) ja ülehomme (homme – toim) on tähtsad päevad. Meeskond tegeleb praegu uute sponsorite otsimisega,» täpsustas Vassiljev.

Samas pole Eesti koondislane veel maha matnud võimalust, et jaanuaris õnnestuks tal klubi vahetada. «Olen ikka optimistlik. Loodan, et õnnestub mõne klubiga ilma testimiseta kokkuleppele jõuda,» lisas mängumees.

Sloveenia liigas hoiab Nafta praegu 4. kohta. Järgmise mängu peaks Lendava klubi ajakava kohaselt pidama 26. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles