Alnek juunioride EMi eel: enesetunne on hea ja olen õigel teel

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kertu Ly Alnek.
Kertu Ly Alnek. Foto: Eesti ujumisliidu Facebooki leht

6.-10. juulini toimuvad Ungaris juunioride Euroopa meistrivõistlused ujumises, kus Eestit esindab 14-liikmeline sportlasdelegatsioon.

A-normatiivi täitnud Kertu Ly Alnek on varasemalt juunioride Euroopa meistrivõistlustel osalenud kahel korral. Hodmezovasarhely’s peetav juunioride EM on tema jaoks järjekorras kolmas.

«Ettevalmistus käib täies hoos nii vees kui ka jõusaalis,» lausus Siiri Põlluveeri käe all treeniv Alnek.  «Treeneriga oleme omavahel treeningplaani läbi arutanud ning usun, et leidsime minu jaoks parima lahenduse,» lisas ta.

Juunioride EMil on Alneki põhidistantsiks 100 meetri vabaujumine. Stardis on ta ka 50 meetri vabaujumises ja liblikujumises ning lisaks ka teateujumistes. «Hetkel on mu enesetunne hea ning tundub, et olen õigel teel,» hindab Alnek oma vormi. «Peamine eesmärk on endast parim anda ning läbi selle ka head tulemust näidata,» ütles Alnek.  «Tahan kindlasti jõuda ka poolfinaali, kuid selleks peab siiski kõvasti pingutama, sest tase on Euroopas väga kõrge,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles