Eesti 3x3 korvpallikoondised pudenesid EM-kvalifikatsioonis konkurentsist

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti 3x3 korvpalli meestekoondis. Vasakult Siim Raudla, Raido Ringmets, Heigo Erm ja Kiur Akenpärg.
Eesti 3x3 korvpalli meestekoondis. Vasakult Siim Raudla, Raido Ringmets, Heigo Erm ja Kiur Akenpärg. Foto: Eesti Korvpalli Liit

Amsterdamis ja Poitiers's toimuvatel 3x3 korvpalli EMi kvalifikatsiooniturniiril kogusid nii Eesti naised kui mehed alagrupis ühe võidu ja kaks kaotust. Kui meeste koondise jaoks oli turniir sellega läbi, siis naiskond sai võimaluse mängide veel veerandfinaalmäng.

Amsterdamis aset leidval turniiril osaleb meie naiste koondis koosseisus Laina Mesila-Kaarmann, Janett Perv, Janeli Lilleallik ja Birgit Piibur. Alagrupi viimases voorus kaotas Eesti tugevale Tšehhile 11:18. Enne seda olid meie naised alistanud Saksamaa 11:8 ja jäänud alla Ukrainale 8:21

Play-offi avaringis tuli vastu võtta napp ja valus kaotus Belgialt 9:10. Üks punkt jäi meie naiskonda lahutama poolfinaalist ja võimalusest pretendeerida kohale finaalturniiril.

Meeste arvestuses esindas Eestit 2015. aastal 3x3 Eesti meistriks tulnud meeskond koosseisus Kiur Akenpärg, Siim Raudla, Heigo Erm ja Raido Ringmets. Alagrupi viimases mängus pidi Eesti täna tunnistama lisaajal Poola paremust 16:14. Enne seda oli Eesti kaotanud Prantsusmaale 18:22 ja võitnud Iisraeli 21:15. Poolfinaali uks jäi sellega Eesti jaoks suletuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles